Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων για την νέα σχολική χρονιά

10 Σεπτεμβρίου 2019 18:52

Η νέα σχολική χρονιά, που ξεκινά αύριο, αποτελεί για τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων όλων των βαθμίδων στα νησιά μας την αφετηρία για την κατάκτηση νέων στόχων και την απόκτηση νέων εμπειριών.


Οι γνώσεις που προσφέρει το σχολείο είναι βασικά εφόδια για τους αυριανούς πολίτες της χώρας μας, οι οποίοι θα πορευτούν στο μέλλον που εκείνοι θα επιλέξουν και θα διαμορφώσουν. Ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι να ενθαρρύνουμε την δημιουργικότητά τους, να καλλιεργήσουμε την κριτική σκέψη τους, να τους γαλουχήσουμε με τις πανανθρώπινες αξίες του σεβασμού, της συνεργασίας και της ισότητας.

Εύχομαι σε κάθε παιδί - και ειδικά σε όσα θα διαβούν για πρώτη φορά την πόρτα του σχολείου - καλή αρχή και σε κάθε εκπαιδευτικό και γονέα καλή δύναμη.

Η συνεργασία της Περιφερειακής Αρχής με την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα θα συνεχιστεί και την νέα σχολική χρονιά, παρόλο που δεν εμπίπτει στις άμεσες αρμοδιότητες της, προκειμένου να επιτευχθεί η απρόσκοπτη και υποδειγματική λειτουργία του συνόλου των σχολικών μονάδων.

Καλή σχολική χρόνιά! Καλή πρόοδο!

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr