Γιώργος Χατζημάρκος: “Οι ξεναγοί, κρίσιμος παράγοντας της εμπειρίας του επισκέπτη και της ποιότητας των υπηρεσιών”

08 Νοεμβρίου 2019 21:18

Χαιρετισμός στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο – Σεμινάριο Ξεναγών, που διεξάγεται στη Ρόδο με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Στην τελετή έναρξης του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου – Σεμιναρίου Ξεναγών που πραγματοποιείται σε Ρόδο και Σύμη, παρέστη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στο Δημοτικό Θέατρο της Ρόδου, το απόγευμα της Πέμπτης.

Το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο - Σεμινάριο οργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών και το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδεκανήσου με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Θα διαρκέσει ως τις 13 Νοεμβρίου και συμμετέχουν σε αυτό διπλωματούχοι ξεναγοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Περιφερειάρχης, εξήρε το έργο των επαγγελματιών ξεναγών ως κρίσιμο και σημαντικό παράγοντα, τόσο στην εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης, όσο και στην ποιότητα που διαρκώς πρέπει να αναβαθμίζουμε, όσον αφορά τις παρεχόμενες προς προς τους επισκέπτες υπηρεσίες.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε:

"Είναι χαρά μας που φιλοξενούμε στη Ρόδο και τη Σύμη το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο - Σεμινάριο Ξεναγών, στην υλοποίηση του οποίου συμβάλαμε ως συνδιοργανωτές με τον Σύλλογο Ξεναγών Δωδεκανήσου. Για εμάς, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι επαγγελματίες ξεναγοί είναι σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας του επισκέπτη μας και της ποιότητας που διαρκώς αναζητούμε"

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos