Αξιοσημείωτο ήταν το ενδιαφέρον που προσέλκυσαν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM 2019

12 Νοεμβρίου 2019 15:49

Αξιοσημείωτο ήταν το ενδιαφέρον που προσέλκυσαν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το διάστημα 4-6 Νοεμβρίου 2019.


Με τη βοήθεια ειδικών του τουριστικού μάρκετινγκ, ο Δήμος είχε τη δυνατότητα προγραμματισμένων επαφών με εξειδικευμένους bloggers, κορυφαίους instagramers, τηλεοπτικούς παραγωγούς αλλά και δημοσιογράφους εγνωσμένου κύρους που συνεργάζονται με διεθνή ΜΜΕ. Ενδεικτικά, αναφέρονται το επιβλητικό Readers Digest και οι κορυφαίες USA TODAY, Daily Telegraph αλλά και Evening Standard που μάλιστα πρόσφατα εξηύρε την εμπειρία του θαλάσσιου τουρισμού στη Νάξο μετά από προγραμματισμένο ταξίδι του Δήμου.

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης και πρωτότυπης εκθεσιακής παρουσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, παρόντες δήλωσαν στο περίπτερο της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μαργαρίτης καθώς και επαγγελματίες του προορισμού.

Αξίζει να αναφερθεί πως σημαντική πτυχή της εκθεσιακής δραστηριότητας για τον Δήμο αφορούσε στο προγραμματισμό επαγγελματικών συναντήσεων και με ταξιδιωτικούς πράκτορες και σπεσιαλίστες με ειδίκευση στον τουρισμό πολυτελείας, το γαμήλιο τουρισμό, τις δραστηριότητες, από Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Οι επαφές θα συνεχίσουν το επόμενο διάστημα με στόχο την αξιοποίηση ευκαιριών και το «χτίσιμο» νέων συνεργασιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos