Άμεσα ξεκινά η συντήρηση του οδικού δικτύου Σίφνου, προϋπολογισμού 730.000,00 ευρώ

18 Νοεμβρίου 2019 14:42

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό της Περιφερειακής Αρχής, προκειμένου το οδικό δίκτυο των νησιών του Νοτίου Αιγαίου να καταστεί ασφαλέστερο για τους χρήστες του, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης του έργου “Συντήρηση οδικού δικτύου νήσου Σίφνου (Χρήση 2018)”, προέβη στην υπογραφή εργολαβικής σύμβασης για την εκτέλεσή του, έναντι του συνολικού ποσού των 731.739,79 ευρώ.
Η τεχνική μελέτη του έργου αφορά σε παρεμβάσεις για την βελτίωση και συντήρηση της δημοτικής οδού προς Πλατύ Γυαλό από περιοχή “Πλακωτό”, σε μήκος 5 χιλιομέτρων και τμήματος της επαρχιακής οδού Απολλωνίας – Αρτεμώνα, στην περιοχή “Πατσάνα”, σε μήκος 600 μέτρων.

Το έργο περιλαμβάνεται στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής αρχής, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των μικρών νησιών, με σκοπό την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, τομέα όπου η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση, την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη διάχυση της τουριστικής κίνησης, με συνεχή διάθεση μεγάλου μέρους των διαθέσιμων πόρων, ταυτόχρονα με την διαρκή αναζήτηση νέων χρηματοδοτικών πηγών.

Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 8 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos