Κατερίνα Μονογυιού: Στόχος και προτεραιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη είναι η ασφάλεια του πολίτη.

23 Ιανουαρίου 2020 14:44

Η κα Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. την Πέμπτη 16/1/2020 επισκέφθηκε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Στη συνάντηση εργασίας η κ. Μονογυιού ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τα φαινόμενα ανομίας που συμβαίνουν στο νησί της Μυκόνου όσο και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων


που είναι μεγάλοι τουριστικοί προορισμοί.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε με μεγάλη ικανοποίηση από τον κ. Υπουργό για την απόφασή του να αναβαθμίσει κατακόρυφα την ασφάλεια στο νησί της Μυκόνου, μετατρέποντας το αστυνομικό τμήμα σε Υποδιεύθυνση με 150 άτομα προσωπικό καλύπτοντας όλο το φάσμα αστυνόμευσης με την βοήθεια και της πυροσβεστικής και του Λιμενικού , για να αισθάνονται πλέον οι πολίτες πραγματικά ασφαλείς στο τόπο τους. Με την ουσιαστική σύμπραξη και την χρηματοδότηση του Δήμου Μυκόνου αλλά και ιδιωτών επιχειρηματιών γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών για την Μύκονο. Μάλιστα, το πρότυπο αυτό πλάνο αστυνόμευσης με κάποιες τροποποιήσεις θα εφαρμοστεί και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Πάρος και η Σαντορίνη.

Στη συνέχεια η κ. Μονογυιού ευχαρίστησε τον κ. Χρυσοχοϊδη που έλαβε υπόψη του και τις δικές της αναφορές που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων για τα φαινόμενα ανομίας στο νησί της Μυκόνου. Η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος σε όλα τα νησιά περνά μέσα από το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών. Οι πολίτες πλέον σε όλη τη χώρα γνωρίζουν ότι στόχος και προτεραιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη είναι η ασφάλεια του πολίτη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos