Παράταση χρηματοδότησης για την υδροδότηση του Δήμου Τήνου

25 Φεβρουαρίου 2020 22:52

Σημαντική ενίσχυση για την ποιοτική και ποσοτική επάρκεια ύδατος στο Δήμο Τήνου δίνει η τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 152669/27-04-2018 απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία παρατείνεται η χρηματοδότηση του εν λόγω Δήμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία.


Μετά από συνάντηση0 του Βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα και του Δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, αλλά και κατόπιν διαρκούς επικοινωνίας και συνεργασίας με υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου και συνεργάτες του Υπουργού, δρομολογήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, υπέγραψε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου την παράταση χρηματοδότησης του Δήμου Τήνου έως και τις 31/12/2020, εξέλιξη η οποία ισχυροποιεί το έργο του Δήμου στον τομέα της ύδρευσης, επιλύοντας-συνάμα- ένα σοβαρό πρόβλημα της καθημερινότητας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos