Ιωάννης Βρούτσης:

30 Μαρτίου 2012 17:27

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για ζήτημα που απασχολεί τη Μύκονο του Νομού Κυκλάδων.

Ειδικότερα:

Προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Δημάρχου Μυκόνου κ. Αθανάσιου Κουσαθανά-Μέγα (α.π. 2451/30-03-2012), σχετικά με την πρόθεση της Διοίκησης του ΙΚΑ να υποβαθμίσει το υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Μυκόνου σε γραφείο.

Σημειώνεται, ότι η ενέργεια αυτή, αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού, στην είσπραξη των εσόδων και στην ανασφάλιστη εργασία. Υπογραμμίζεται ότι η Μύκονος αποτελεί βασικό ταξιδιωτικό προορισμό, με σημαντικό τουριστικό προϊόν, ενώ διαθέτει πλειάδα τουριστικών επιχειρήσεων που απασχολούν εκατοντάδες εργαζόμενους. Συνεπώς, η πρόθεση της Διοίκησης του ΙΚΑ να υποβαθμίσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Μυκόνου σε απλό γραφείο – ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο – θα προκαλέσει εκτός των άλλων και μια απίστευτη ταλαιπωρία των κατοίκων.

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε πειστικές απαντήσεις από τον αρμόδιο υπουργό.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos