Ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού στην Τήνο

05 Απριλίου 2012 01:43

Ο Δήμος Τήνου, σε μια προσπάθεια ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Τήνου, συμμετείχε στην 1η Έκθεση Εναλλακτικού

Τουρισμού Nexus, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 29/3 έως 1/4. Το νησί μας προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε τουριστικούς πράκτορες από όλο τον κόσμο και σε απλούς επισκέπτες και προωθήθηκε η τοπική γαστρονομία με την προσφορά γλυκών και αλμυρών γεύσεων με τηνιακό άρωμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδείχτηκε από ξένους tour operators για τον περιπατητικό και αναρριχητικό τουρισμό αλλά και για τα εναλλακτικά σπορ.

Ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε χτες στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού ενημερωτική συνάντηση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι συλλογικών φορέων, επαγγελματίες του τουρισμού και του εμπορίου. Πέρα από την παρουσίαση των δράσεων της τουριστικής επιτροπής και των ενεργειών τουριστικής προβολής, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων υποδομής αλλά και στα μέτρα που λήφθηκαν για την οικονομική ελάφρυνση των επιχειρηματιών, με αφορμή την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου. Περιληπτική αναφορά έγινε και στη μελέτη που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην πόλη, που θα ολοκληρωθεί στα μέσα Μαΐου για να υλοποιηθεί κατά τη θερινή περίοδο.

Κοινή διαπίστωση όλων η κοινή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα για την ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική προώθηση του νησιού.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos