Δραστηριότητες Υποψήφιων Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων

23 Απριλίου 2012 20:48

Το Σάββατο 21/4, ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος με την ιδιότητα του και ως επικεφαλής της περιφερειακής αυτοδιοικητικής

παράταξης "Πολίτες Κόντρα στον Καιρό", παρευρέθηκε και χαιρέτισε σε Ημερίδα που οργανώθηκε στη Μήλο, με θέμα "Βιώσιμη Διαχείριση Τουριστικών Προορισμών, Βιοποικιλότητα, Τοπικές Κοινωνίες".

Το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή 22/4 το πρωϊ, περιόδευσε στη Φολέγανδρο, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Στέλιο Βενιό και μίλησε με πολλούς κατοίκους του νησιού, ενώ για άλλη μια φορά έγινε μάρτυρας της δραματικής κατάστασης της δημόσιας υγείας, όταν ένα σοβαρό περιστατικό ηλικιωμένου που έχρηζε άμεσης μεταφοράς, αντιμετωπίστηκε με πενιχρά μέσα και υπεράνθρωπες προσπάθειες από τη μοναδική αγροτική γιατρό του νησιού.

Τη Δευτέρα και Τρίτη 23-24/4 οι υποψήφιοι Άννα Μαυρουδή και Νίκος Συρμαλένιος περιοδεύουν στην Ανδρο.

Την Κυριακή 22/4, ο υποψήφιος βουλευτής Μανώλης Ισιγώνης, ήταν εισηγητής σε ανοιχτή συζήτηση που οργάνωσε η Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου στην παραλία της Χώρας Νάξου (ciao cafe). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σημαντική συμμετοχή και πλούσιο διάλογο πάνω στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Την Τετάρτη 25/4, ο Μανώλης Ισιγώνης θα επισκεφθεί τον Κώστο της Πάρου, όπου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των κατοίκων στο καφενείο του χωριού στις 8 το απόγευμα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Πρωτονοτάριος την Τρίτη 24/4 θα επισκεφθεί τα χωριά της Νάξου Γαλήνη, Εγγαρές και Μέλανες, και την Τετάρτη 25/4 θα περιοδεύσει στην Ποταμιά, τη Μονή και τον Κινίδαρο.

Ο υποψήφιος βουλευτής Παύλος Χρυσαφίδης, την Τετάρτη 25/4, θα περιοδεύσει στη Σέριφο.

ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos