Ανοίγει ο δρόμος για φοιτητικές κατοικίες στη Ρόδο

12 Μαϊος 2012 14:00

Επιστολή του Περιφερειάρχη στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Με επιστολή του προς τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Πάρι Τσάρτα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης ενημερώνει για την άμεση έκδοση πρόσκλησης από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της κατηγορίας «Ανάπτυξη – βελτίωση υποδομών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση», στο πλαίσιο της οποίας μπορεί να υποβληθεί πρόταση για την αγορά ακινήτου με σκοπό τη στέγαση των φοιτητικών κατοικιών στη Ρόδο.

Σε συνέχεια των σχετικών συζητήσεων που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές και τη ρητή δέσμευση του ιδίου προς τις πρυτανικές αρχές, ο Περιφερειάρχης καλεί τον πρύτανη να αναλάβει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες, διαβεβαιώνοντάς τον ότι έχουν εξασφαλιστεί τα απαραίτητα κονδύλια μετά την αποδέσμευση πόρων λόγω της συμβασιοποίησης του ήδη ενταγμένου έργου «Αποκατάσταση κτιρίου Β' του κτιριακού συγκροτήματος Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο».

Ταυτόχρονα, ο κ. Μαχαιρίδης θυμίζει ότι για την εξασφάλιση της απαιτούμενης ωριμότητας του προτεινόμενου έργου η Περιφέρεια θα συνδράμει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ τα στελέχη της Ειδικής Διαχειριστικής Αρχής θα είναι στη διάθεση των πρυτανικών αρχών για πρόσθετη πληροφόρηση.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos