Συνάντηση Εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα για την 47η Πανελλήνιας έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής Ρόδου

17 Μαϊος 2012 17:09

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα συνάντηση εργασίας, παρουσία του Χωρικού Αντιδημάρχου Πεταλούδων κ. Χριστοδούλου Μιχάλη, του Προέδρου

της τοπικής ενότητας Κρεμαστής κ. Κεφαλάκη Νίκου και υπηρεσιακών, παραγόντων με θέμα την διεξαγωγή της 47ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής Ρόδου, που διοργανώνεται από τον Δήμο Ρόδου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν θέματα που χρήζουν βελτίωσης, στην αναβαθμισμένη από πέρυσι έκθεση. Επίσης, συζητήθηκε η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνέχεια της επιτυχημένης περυσινής παρουσίας της στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας.

Την περυσινή έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 100.000 επισκέπτες και είχε μεγάλη επιτυχία. Σκοπός της Έκθεσης, η οποία διαρκεί περίπου 10 ημέρες το μήνα Αύγουστο, είναι η γνωστοποίηση των χαρακτηριστικών των προϊόντων της ελληνικής χειροτεχνίας, καλλιτεχνικής βιοτεχνίας με στόχο τις πωλήσεις και ως εκ τούτου την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κλάδου.

Από πέρυσι, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του εκθεσιακού προϊόντος προβάλλονται και προϊόντα της αγροτικής οικονομίας, με συμμετοχές επιχειρήσεων παραγωγής-μεταποίησης-τυποποίησης αγροτικών προϊόντων τόσο των νησιών του Νοτίου Αιγαίου όσο και άλλων Ελληνικών περιοχών, δεδομένου ότι οι αγροτικές δραστηριότητες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos