Δήμος Νάξου: Οργάνωση της καθαριότητας της περιοχής του Κάστρου – Προτάσεις και λύσεις

21 Μαϊος 2012 18:49

Στο πλαίσιο οργάνωσης της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο Δήμος θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση, στις 27 Μαΐου 2012

και ώρα 20:00, στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών, με θέμα «Οργάνωση της καθαριότητας της περιοχής του Κάστρου – Προτάσεις και λύσεις».

Περιμένουμε όλους τους κατοίκους της περιοχής του Κάστρου, για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση στο σοβαρό αυτό θέμα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945297515

Ο Αντιδήμαρχος

Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Πολυκρέτης


Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου μπαίνουν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αυτές οι μέρες είναι η κορύφωση μιας δωδεκαετούς πορείας στα μαθητικά θρανία, με στόχο να πάρουν το εισιτήριο για τη μετέπειτα εξειδικευμένη εκπαίδευσή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Κοντά στα παιδιά βρίσκονται οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι συμπαραστάτες και υποστηρικτές του αγώνα τους.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές μας, τούτες τις μέρες των εξετάσεων, να έχουν καθαρό μυαλό, χωρίς άγχος και η έκβαση των Πανελλαδικών να τους φέρει αισιοδοξία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Καλή επιτυχία με υγεία σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς!

Ο Δήμαρχος

Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos