Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης: Δυστυχώς και πάλι με απέκλεισαν απο το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ

03 Ιουνίου 2012 14:20

«Το Κόμμα μου, η Ν.Δ., για δεύτερη συνεχή φορά δεν με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό της. Αισθάνομαι και πάλι για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα, πικραμένος και αδικημένος.

Ζήτησα να με βάλουν στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου αλλά δυστυχώς και πάλι με απέκλεισαν. Στο ψηφοδέλτιο της 6ης Μαΐου προτίμησαν τον κ. Καφτηράνη και τον κ. Βακόνδιο αντί για εμένα και τώρα προτίμησαν τον κ. Κόκκινο και τον κ. Βακόνδιο αντί για εμένα. Και αναρωτιέμαι γιατί? Την απάντηση ας την δώσουν τα στελέχη της Ν.Δ. και ο κόσμος των νησιών μας. Εγώ δεν γνωρίζω.

Προέρχομαι από τα σπλάχνα της Ν.Δ. και πάντοτε ήμουν παρών σε όλους τους εκλογικούς αγώνες με το Κόμμα της Ν.Δ.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου αν και με απέκλεισαν από το ψηφοδέλτιο αγωνίστηκα υπέρ της Ν.Δ. και εκδήλωσα την επιθυμία μου να είμαι τελευταίος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. σε μη εκλόγιμη θέση. Δυστυχώς προτίμησαν τον κ. Κόκκινο από εμένα. Αλλάς ας είναι. Ως δημοσιογράφος και ως Κυκλαδίτης θα συνεχίσω τους αγώνες μου για τους νέους μας, τους άνεργους, τους εργαζόμενους , για τον Κυκλαδικό λαό. Άλλωστε προέρχομαι από μια φτωχή και έντιμη οικογένεια.

Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στις Κυκλάδες με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Δεν μεγάλωσα σε πλούτη, δεν κυκλοφόρησα ποτέ με πανάκριβα κρατικά αυτοκίνητα, δεν μοίρασα ποτέ κρατικό χρήμα για να εξαγοράζω συνειδήσεις. Δεν κυκλοφορώ σε πανάκριβα στέκια της Αθήνας ούτε ποτέ μου έγλειψα κομματικούς και κρατικούς παράγοντες. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι ένας απλός οικογενειάρχης βιοπαλαιστής που θα συνεχίσω τους αγώνες μου για τη Σύρο μας αλλά και όλες τις Κυκλάδες μας.

Δεν είμαι και δε θέλω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Θέλω να παραμείνω Άνθρωπος που θα μπορώ να βλέπω τους συμπατριώτες μου στα μάτια και θα χαιρετιόμαστε καθημερινά. Δεν αλλάζω την ιδεολογία μου , δεν αλλάζω τις πολιτικές μου θέσεις, θα συνεχίσω με σύνθημα «Πρώτα οι Κυκλάδες» για μια Ελλάδα χωρίς νταβατζήδες, χωρίς μνημόνια, για μια Πατρίδα γεμάτη Χριστό και Ελλάδα».

Φιλικά,

Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos