Συνεργασία Περιφερειάρχη με Αντιπεριφερειάρχες & υπηρεσιακούς παράγοντες

16 Ιουλίου 2012 15:55

Σύσκεψη με τους Αντιπεριφερειάρχες, Γιώργο Πουσσαίο και Τζώρτζη Μακρυωνίτη είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής και της Οικονομικής Υπηρεσίας, τέθηκαν τα έργα τα οποία αντιμετωπίζουν νομικά προβλήματα.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον κ. Μακρυωνίτη και στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής εξετάστηκε η πορεία των προμηθειών για τα μηχανήματα αφαλάτωσης.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως "είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουν να υλοποιηθούν όλα τα έργα αφαλάτωσης και καθαρισμού υφάλμυρων νερών, από τα οποία το ελληνικό κράτος μπορεί να εξοικονομήσει 7 εκ. ευρώ για τον επόμενο χρόνο".

Επίσης, η δυνατότητα καλύτερης συνεργασίας και επίλυσης ενδουπηρεσιακών θεμάτων ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο κ. Μαχαιρίδης με τον προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, Αντώνη Βουτσίνο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos