Αστυνομικό δελτίο

24 Ιουλίου 2012 16:15

Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για κλοπές, στην Μύκονο.

Συνελήφθη το Σάββατο (21.07.2012) το απόγευμα στην Μύκονο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές.

Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος την Παρασκευή (20-07-2012) πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσε από δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπή υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου -2- φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι βρέθηκαν στην κατοχή του και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

Επιπλέον, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα τα οποία όπως προέκυψε προέρχονται από κλοπές και φυλάσσονται στο Αστυνομικό Τμήμα Μύκονου.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Μύκονου διερευνάται η τυχόν συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.


Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για παράνομη οπλοκατοχή, στην Ρόδο.

Συνελήφθη χθες (23.07.2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Α' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα χθες πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούσαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το όποιο οδηγούσε ο 24χρονος και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του μια αστυνομική ράβδος συνολικού μήκους 55 εκατοστών.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από τον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Εξιχνιάστηκε κλοπή αντικειμένων μεγάλης αξίας από οικία, στην Ρόδο.

Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος δυο (2) ατόμων για κλοπή και κλεπταποδοχή.

Δικογραφία σχηματίσθηκε χθες (23.07.2012), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σε βάρος δυο ατόμων, ενός 29χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας και ενός 46χρονου ημεδαπού για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος την 07-07-2012 αφαίρεσε από οικία ημεδαπού χρήματα και προσωπικά αντικείμενα εκτιμώμενης αξίας πάνω από 35.000 ευρώ, μέρος των οποίων διέθεσε στον 46χρονο ημεδαπό προκειμένου να τα πουλήσει.

Ο 46χρονος την 18-07-2012 επιχείρησε να πουλήσει σε κατάστημα εμπορίας ρολογιών ένα από τα κλεμμένα αντικείμενα το όποιο κατασχέθηκε.

Επιπλέον στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 29χρονου στην πόλη της Ρόδου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμη ένα κλεμμένο αντικείμενο.

Τα κλεμμένα αντικείμενα που κατασχέθηκαν αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Οι κατηγορούμενοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos