Συνάντηση του Βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών

25 Ιουλίου 2012 17:03

Συνάντηση με τους Ευριπίδη Στυλιανίδη και Χαράλαμπο Αθανασίου, Υπουργό και αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας με την ιδιότητα του υπεύθυνου του Τομέα Εσωτερικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις πολιτικές προτεραιότητες της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών και για τις επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ρήγας ζήτησε να καθιερωθεί συστηματική συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, ώστε να ενσωματώνονται στα νομοθετήματα οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Παναγιώτης Ρήγας στη ανάγκη βελτιώσεων του Καλλικράτη όσον αφορά στον νησιώτικο χώρο.

Τόνισε την ανάγκη μεταφοράς επιπλέον αρμοδιοτήτων και πόρων στους νησιώτικους Δήμους με στόχο την λειτουργία τους ως κυβερνεία. Επισήμανε παράλληλα την ανάγκη να ενισχυθούν οι μικροί νησιωτικοί δήμοι προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των δημοτών τους και στην δυσκολία υλοποίησης του τεχνικού τους προγράμματος.

Την τέταρτη 25 Ιουλίου ο Παναγιώτης Ρήγας θα συμμετέχει στην συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος με το προεδρείο της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος)

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos