Παναγιώτης Ρήγας: Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν

02 Αυγούστου 2012 17:06

Ειλικρινά πίστευα ότι τα τελευταία δυόμιση χρόνια που σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο βιώνουμε τις συγκλονιστικές εμπειρίες της βαθιάς και πολυεπίπεδης κρίσης, θα γινόμαστε

πιο ώριμοι, πιο συνεπείς, πιο υπεύθυνοι στην συμπεριφορά μας αλλά κυρίως στην εκφορά του δημόσιου λόγου μας.

Παρακολουθώντας τις ανακοινώσεις των εκπροσώπων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, σχετικά με το θέμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διαπιστώνω με απογοήτευση ότι δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν διδαχθεί το παραμικρό από όσα κοσμογονικά συντελούνται γύρω μας, μέσα και έξω από την χώρα.

Ο ίδιος διχαστικός, δογματικός και ξύλινος λόγος. Τα ίδια τετριμμένα και ξεπερασμένα επιχειρήματα ενός παρωχημένου λαϊκισμού.

Ο ίδιος άγονος τοπικισμός, οι ίδιοι μικροκομματικοί υπολογισμοί, η ίδια κενολογία.

Σε ότι με αφορά δεν πρόκειται να συμμετέχω για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά στο μέλλον των νησιών μας, σε αυτό το άχαρο πιγκ πογκ των ανακοινώσεων. Όταν «ανοίξει» με σοβαρό και ουσιαστικό τρόπο ο διάλογος για την αξιολόγηση των θεσμών της Αυτοδιοίκησης θα συμμετέχω με ολοκληρωμένες προτάσεις και θα καταθέσω με σαφήνεια τις απόψεις μου όπως το έχω κάνει μέχρι σήμερα.

Τούτη την ώρα που η χώρα μας παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί όρθια κάθε ενέργεια και κάθε δήλωση που διαιρεί και διχάζει είναι εγκληματική και καταδικαστέα.

Ας το λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos