Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στη Σίφνο

10 Σεπτεμβρίου 2012 17:25

Το νησί της Σίφνου επισκέφθηκε το Σάββατο (8/09) ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Πουσσαίος.

Ο κ. Πουσσαίος συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Παντελής Τζανακόπουλο είχε συνεργασία με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον αντιδήμαρχο, ενώ επισκέφθηκε και τον χώρο όπου πρόκειται να κατασκευαστούν οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού αλλά και τον χώρο αστικής ανάπλασης στις Καμάρες, καθώς και το λιμάνι της Σίφνου.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε και χαιρέτισε τις εργασίες του 6ου Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας που διεξήχθη στο νησί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Πουσσαίος δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνει γνωστό το φεστιβάλ όχι μόνο στην υπόλοιπη επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό.

Επίσης, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τη δημιουργία, με πρωτοβουλία της περιφέρειας, του καλαθιού προϊόντων αιγαίου και ξεκαθάρισε πως θα προωθηθεί και το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας.

---Αύριο, ο Αντιπερφερειάρχης θα μεταβεί στην Αντίπαρο όπου και πρόκειται να παραβρεθεί στον αγιασμό του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos