Τουριστική Προβολή Νησιών Κυκλάδων

14 Οκτωβρίου 2012 12:49

Το Τμήμα Τουρισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής των

νησιών και με την ολοκλήρωση των press και fam trips που διοργάνωσε κατά το μήνα Σεπτέμβριο, επιθυμεί να ευχαριστήσει τους Δήμους και τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς των νησιών για την άψογη συνεργασία και την ομαλή διεξαγωγή των ταξιδιών αυτών.

Επιπλέον, σε συνεννόηση με τον ΕΟΤ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, το αυστραλιανό τηλεοπτικό συνεργείο Classical Destinations επισκέφθηκε και κινηματογράφησε, κατά τη διάρκεια των μηνών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, τα νησιά Κέα, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο, Ίο, Νάξο, Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Η ΠΝΑ, ανέλαβε συντονιστικό ρόλο ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του ταξιδιού. Συγκεκριμένα, έπειτα από επικοινωνία με τις κατά τόπους δημοτικές αρχές, εξασφαλίστηκε η μεταφορά και η ξενάγηση του συνεργείου σε όλα τα νησιά και η διαμονή των μελών του σε κάποια από αυτά.

Επίσης, από τις 19 έως τις 24 Αυγούστου, σε συνεννόηση με τους ίδιους φορείς (ΕΟΤ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας) και πρωτοβουλία του Τμήματος Τουρισμού Κυκλάδων, συνεργείο του αυστραλιανού νεανικού περιοδικού "DOLLY' επισκέφθηκε το νησί της Μήλου με σκοπό τη φωτογράφιση σε διάφορα σημεία του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos