X.Κόκκινος: Για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

15 Οκτωβρίου 2012 19:48

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15-10-2012 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ν.Α. Ο Περιφερειακός Συνδυασμός

της μείζονος μειοψηφίας εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ κο Χαράλαμπο Κόκκινο και τον περιφερειακό σύμβουλο κο Γεώργιο Παπαμανώλη.

Στην Τριμηνιαία Έκθεση Προϋπολογισμού (3ου Τριμήνου) η περιφερειακή αρχή Αιγαίου ομολογεί την οπισθοδρόμηση των νησιών μας. Η έλλειψη αναπτυξιακών δράσεων είναι χαρακτηριστική. Για τις δημόσιες επενδύσεις από τα 13.5 εκ. ευρώ που προβλέπονται στον προϋπολογισμό του 2012 είχαν απορροφηθεί μόλις 806.000 ευρώ !!!

Εξυπακούεται ότι η απουσία στήριξης της επιχειρηματικότητας και του επενδυτικού κλίματος οδηγεί στην επιδείνωση της ύφεσης και της ανεργίας.

Την ώρα που οι νησιώτες ζητούν ανάπτυξη, βιώνουν πρωτοφανή οπισθοδρόμηση και γίνονται θιασώτες της προχειρότητας, που πλέον δείχνει να ΄΄θεσμοθετει΄΄ η περιφερειακή αρχή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σοβαρά θέματα που απαιτούν υπεύθυνη ενημέρωση και συζήτηση εισάγονται προς έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή ως έκτακτα θέματα ΄΄εκτός ημερησίας διάταξης΄΄ . Η περίπτωση της δικαστικής διαμάχης της Π.Ν.Α. με τον μελετητή του Τ.Ε.Ε. της Θήρας την εκθέτει. Λόγο της έλλειψης σταθερής νομικής εκπροσώπησης στις Κυκλάδες για την προαναφερθείσα δικαστική υπόθεση, κατακερματίζει τα ένδικα μέσα αναθέτοντας σε άλλο δικηγόρο την προσφυγή και λίγες ημέρες αργότερα σε άλλον την αναστολή!!!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos