Τήνος: Αιτίας Πολέμου», Συνέχεια

28 Νοεμβρίου 2012 16:37

Ο Δήμος Τήνου, σε συνέχεια του δελτίου τύπου που εξέδωσε με τον τίτλο «Casus belli (αιτία πολέμου)» και του εγγράφου του Δημάρχου, με ανάλογο περιεχόμενο, προς κάθε αρμόδιο, την Δευτέρα 26-11-2012 αλλά

και των όσων ειπώθηκαν για το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της ίδιας μέρας, ενημερώνει με το παρόν, όλους τους Τηνιακούς όπου γης, τους φίλους της Τήνου και όλους όσους έσπευσαν να μας συγχαρούν, με εκατοντάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα, για τον τρόπο διεκδίκησης του αυτονόητου για ένα νησί.

Οι επαφές του Δημάρχου με τους αρμόδιους φορείς και τη συγκεκριμένη εταιρεία, συνεχίζονται και έχουν ανυποχώρητο στόχο από πλευράς Τήνου, τη διατήρηση του καθημερινού δρομολογίου, από και προς Σύρο και Πειραιά. Η κόκκινη γραμμή του Δήμου Τήνου παραμένει σταθερή και θα παραμείνει μέχρι τέλους. Οι «λύσεις» μέσω Ραφήνας, απορρίφθηκαν χωρίς περιστροφές. Στη γενική υποχώρηση κατακτήσεων δεκαετιών, δεν θα υιοθετήσουμε ποτέ τον παραλογισμό του αποκλεισμού μας από τη Σύρο και τον Πειραιά, για όλους τους λόγους που έχουμε ήδη εκθέσει.

Αυτό που είναι προς το παρόν ανακοινώσιμο, είναι ότι από την 1η Δεκέμβρη δεν πρόκειται η Τήνος να στερηθεί την άνω επικοινωνία (όπως ήταν προγραμματισμένο). Το πλοίο της γραμμής θα παραμείνει ως έχει και η Τήνος δεν θα περιοριστεί σε οπτική μόνο επαφή με το διοικητικό κέντρο του νομού, όπως προσπάθησαν κάποιοι να γίνει!

Δεν σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα. Σημαίνει ότι η Τήνος είναι εδώ και αντιστέκεται. Αυτά επί του παρόντος. Για ό,τι νεώτερο θα υπάρξει υπεύθυνη και άμεση ενημέρωση από το Δήμο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos