Στο δρόμο για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

29 Νοεμβρίου 2012 03:50

Το σαββατοκύριακο 24-25/11 πραγματοποιήθηκαν και στα νησιά των Κυκλάδων οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, που θα διεξαχθεί στις 30/11, 1 και 2/12, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα είναι το πρώτο αποφασιστικό βήμα για τη συγκρότηση του ενιαίου, δημοκρατικού, μαζικού, πλουραλιστικού, νέου πολιτικού φορέα, του ΣΥΡΙΖΑ των μελών του.

Ο φορέας που συγκροτούμε και διευρύνουμε είναι φορέας που επιδιώκει συστηματικά να αποτελεί πρόπλασμα της κοινωνίας που διεκδικεί.

Ο φορέας που συγκροτούμε και διευρύνουμε έχει σαν κεντρικό πολιτικό στόχο την κατάργηση των μνημονίων, των συνοδευτικών τους μέτρων και τη δημοκρατική ανατροπή του κομματικού και πολιτικού συστήματος που τα υπηρετεί, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την οικονομική, κοινωνική πολιτική και πολιτιστική ανασυγκρότηση της χώρας.

Στην πορεία αυτή, καλούμε όσους και όσες ζουν και εργάζονται στις Κυκλάδες, όσους και όσες είναι άνεργοι, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους, να πυκνώσουν τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ώστε να συνδιαμορφώσουμε τους στόχους, τις θέσεις και τη φυσιογνωμία του, τους τρόπους δράσης και τη λειτουργία του, τις παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες του.

Η ενεργός δημοκρατική συμμετοχή είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αλλάξει πραγματικά τη χώρα.

28.11.2012

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos