H Γ.Γ. της Α.Δ.Α κα Χριστιάνα Καλογήρου υπέγραψε την απόφαση έγκρισης εκτέλεσης του έργου: «Λιμενικά έργα Ψάθης Κιμώλου».

28 Δεκεμβρίου 2012 23:13

Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου υπέγραψε την απόφαση έγκρισης

εκτέλεσης του έργου: «Λιμενικά έργα Ψάθης Κιμώλου», που θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 2971/2001.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει:

α) Την επέκταση του υφιστάμενου προβλήτα συνολικού μήκους 90,35μ. και ωφέλιμου βάθους προ αυτού -7,00μ.

β) Την κατασκευή κρηπιδωμάτων αλιευτικών σκαφών στο παραλιακό μέτωπο συνολικού μήκους 85μ.

γ) Τη δημιουργία ανοίγματος ανανέωσης υδάτων διατομής 8,00τ.μ. στον υφιστάμενο κυματοθραύστη ΑΒ.


Η Γ.Γ. της Α.Δ.Α κα Χριστιάνα Καλογήρου υπέγραψε την απόφαση έγκρισης εκτέλεσης του έργου: «Αναβάθμιση λιμενικών εγκαταστάσεων λιμένα Σκάλας Πάτμου».

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, εγκρίθηκε η εκτέλεση του έργου: « Αναβάθμιση λιμενικών εγκαταστάσεων λιμένα Σκάλας Πάτμου», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 2971/2011, με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

Το έργο αυτό που θα υλοποιηθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου, προβλέπει:

α) Την αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων του λιμένα Σκάλας Πάτμου με την τοποθέτηση πέντε κιβωτίων παροχών ηλεκτρικού ρεύματος και νερού που θα λειτουργούν με ηλεκτρονικό σύστημα προπληρωμής.

β) Εργασίες αναβάθμισης στον εμπορικό προβλήτα που βρίσκεται στην περιοχή «Πούντος του Φτέρη», με την τοποθέτηση τεσσάρων ιστών φωτισμού, καθώς και την καθαίρεση και ανακατασκευή της τελικής επίστρωσης από οπλισμένο σκυρόδεμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos