Περιφέρεια - Πρόσκληση συνεδρίασης οικονομικής επιτροπής

04 Φεβρουαρίου 2013 15:59

1. Έγκριση όρων δημοπράτησης του υποέργου «Κατασκευή συνοδών έργων» της πράξης: «Προμήθεια

μονάδας αφαλάτωσης Κουφονησίου και κατασκευή συνοδών έργων» με κωδικό ΟΠΣ 374383.

2. Έγκριση όρων δημοπράτησης του υποέργου «Συνοδά έργα μονάδας αφαλάτωσης & αγωγός μεταφοράς παραγόμενου νερού νήσου Χάλκης» της πράξης: «Μονάδα Αφαλάτωσης Χάλκης» με κωδικό ΟΠΣ 383587 και ορισμός μελών επιτροπής διαγωνισμού.

3. Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης του υποέργου: «Προμήθεια ειδών κομποστοποίησης και ανακύκλωσης» της πράξης: «Πιλοτικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων των Δήμων Ανάφης και Χάλκης».

4. Έγκριση 1ου Πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού της πράξης με τίτλο «Προμήθεια συστημάτων προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρίες στις παραλίες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου».

5. Έγκριση 2ου Πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού του υποέργου: «Προμήθεια επίπλων – εξοπλισμού ειδών φυσιοθεραπείας – εξοπλισμού εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης – οργάνων παιδικής χαράς – παραϊατρικού εξοπλισμού και διαφόρων ετερόκλητων ειδών» της πράξης: «Προμήθεια ειδών εξοπλισμού σχολικών μονάδων που εκπαιδεύουν άτομα με αναπηρίες στο Νότιο Αιγαίο».

6. Έγκριση παράτασης Ιδιωτικού Συμφωνητικού προμήθειας και εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος για τη νήσο Στρογγύλη.

7. Έγκριση όρων δημοπράτησης του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων θέρμανσης και κίνησης για την Περιφ. Ενότητα Ρόδου για το έτος 2013 προϋπολογισμού 50.000,00€ με Φ.Π.Α. καθώς και το πρακτικό κλήρωσης μελών επιτροπής παραλαβής και αξιολόγησης.

8. Έγκριση όρων δημοπράτησης του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια καινούργιων τόνερς και μελανιών (μη ανακυκλωμένων) για την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου για το έτος 2013 προϋπολογισμού 50.000,00€ με ΦΠΑ καθώς και το πρακτικό κλήρωσης μελών επιτροπής παραλαβής και αξιολόγησης.

9. Έγκριση αποφάσεων οικονομικής επιτροπής του οικονομικού έτους 2012.

10. Ανάθεση Δικαστικών Υποθέσεων.

11. Αποδοχή Χρηματοδότησης.

12. Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων.

13. Έγκριση Δράσεων Πολιτισμού – Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

14. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ. Περιφερειάρχη, κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos