Το πιο σύγχρονο σχολικό συγκρότημα στην Περιφέρεια μας βάσει των σύγχρονων προδιαγραφών εγκαινιάστηκε την Κυριακή στην Παστίδα από το Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη.

26 Φεβρουαρίου 2013 17:47

Το Δωδεκαθέσιο Δημοτικό Σχολείο περιλαμβάνει αίθουσες σύγχρονα εργαστήρια και μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, την οποία μπορεί να χρησιμοποιεί και η τοπική κοινωνία και οι φορείς.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε μαζί με τα σύνοδα έργα στα 2.000.000 ευρώ από τα οποία 1.850.000 από πόρους ΕΣΠΑ.

Ο χώρος παραχωρήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Στον ίδιο χώρο γίνεται προσπάθεια να κατασκευαστεί και ένα σύγχρονο νηπιαγωγείο με παραχώρηση του οικοπέδου πάλι από την τοπική Εκκλησία.

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι πόροι είτε από το ΕΣΠΑ είτε από το Εθνικό ή Νομαρχιακό ΠΔΕ.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης και Γάκης Δημήτριος, ο Δήμαρχος Ροδίων Στάθης Κουσουρνάς, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, ο επικεφαλής της Μείζοντος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ροδίων Γιώργος Χατζημάρκος, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παστίδας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αντώνης Βλαχάκης,

ο Λιμενάρχης Ρόδου Γιάννης Αργυρίου, εκπρόσωπος της 95 ΑΔΤΕ, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και κάτοικοι του Δημοτικού Διαμερίσματος Παστίδας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos