×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, στη Νάξο

08 Μαϊος 2013 11:44

Στη Νάξο βρέθηκε για τις πασχαλινές διακοπές του ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Mε την ευκαιρία της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα και Προέδρου της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων και μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη, πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη για θέματα του Λιμένα Νάξου, ενώ στη συνέχεια οι κκ Μουτζούρης και Μαργαρίτης επισκέφτηκαν τις πιθανές τοποθεσίες κατασκευής του νέου εμπορικού λιμένα.

Τη Δευτέρα 6 Μαΐου ο Δήμαρχος και ο Γενικός Γραμματέας, συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Τοτόμη Πρωτονοτάριο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Γιάννη Μαμουζέλο, μετέβησαν στο Κουφονήσι, προκειμένου να παραστούν στη Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Γεωργίου και στη λιτάνευση της ιερής εικόνας. Κατά την παραμονή τους στο νησί, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στο Κοινοτικό Γραφείο με την Αντιδήμαρχο Κουφονησιού, Κατερίνα Σιμιγδαλά, με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, Αντώνη Κωβαίο και με τα υπόλοιπα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και να συζητήσουν τρέχοντα θέματα του Κουφονησιού και κυρίως για την αποκατάσταση του τοπικού λιμένα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos