×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο εδικό σχολείο Ρόδου

24 Μαϊος 2013 17:29

Το ειδικό σχολείο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Ρόδου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής του δραστηριότητας επισκέφτηκε σήμερα το διοικητήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να ξεναγηθεί στους χώρους του και να ενημερωθεί για την ιστορία του κτηρίου.

Τους μαθητές του σχολείου τους οποίους συνόδευαν η διευθύντρια του σχολείου κα. Άρτεμις Κωνσταντίου και ο συγγραφέας κ. Θεοφάνης Μπογιάνος υποδέχθηκε η περιφερειακή σύμβουλος κ. Λίνα Παπατσή.

Η κ. Παπατσή ξενάγησε τους μαθητές στους χώρους του κτηρίου και ιδιαίτερα στην αίθουσα όπου διεξάγεται το Περιφερειακό Συμβούλιο για την οποία οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ακολούθησε μια μικρή παρουσίαση της ιστορίας του κτηρίου καθώς και του τρόπου λειτουργίας της Περιφέρειας. Στη συνέχεια η περιφερική σύμβουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και την διευθύντρια η οποία την ενημέρωσε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τα εργαστήρια που λειτουργούν, καθώς και για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Κλείνοντας η κα. Παπατσή, ευχαρίστησε τους μαθητές και τους συνοδούς τους για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που έδειξαν και τους διαβεβαίωσε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα βρίσκεται πάντα κοντά τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos