×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Φολέγανδρο

30 Μαϊος 2013 17:27

Το νησί της Φολεγάνδρου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί 30 Μαΐου 2013 ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ηλία Μάινα.

Ο Περιφερειάρχης πραγματοποίησε συνάντηση με το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φολεγάνδρου, απόντος του Δημάρχου ο οποίος βρισκόταν σε προγραμματισμένο ταξίδι του στην Αθήνα.

Τα ζητήματα τα οποία τέθηκαν είχαν να κάνουν με το Δίκτυο Ύδρευσης του νησιού, το Αλιευτικό Καταφύγιο καθώς και τον Βιολογικό του Καθαρισμό. Συζητήθηκαν ακόμη θέματα που αφορούν στην Υγεία, όπως η απόσπαση Ιατρού Γενικής Ιατρικής στο νησί της Ίου δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην εφαρμογή της Τηλεϊατρικής καθώς και οι ελλείψεις σε προσωπικό που παρουσιάζονται στο νησί σε καίριες υπηρεσίες.

Ο κ. Μαχαιρίδης διαβεβαίωσε ότι όσον αφορά στα έργα ΕΣΠΑ και αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες μελέτες, θα προχωρήσει η ένταξή τους στο Πρόγραμμα των Μικρών Νησιών. Για δε τα Έργα Περιβάλλοντος, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωσή τους στην παρούσα Προγραμματική Περίοδο και αν αυτό δεν καταστεί εφικτό θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Περιφερειάρχης συνεχίζει την περιοδεία του στο νησί της Σικίνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos