Στη Νάξο μετέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Αντώνης Χατζηϊωάννου

31 Μαϊος 2013 16:41

Τη Δευτέρα και την Τρίτη 27 και 28 Μαΐου , συνοδευόμενος από τον πρώην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Γιώργο Γκούφα. Πέραν της συνεργασίας με τους Υπηρεσιακούς παράγοντες του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης στη Νάξο πραγματοποίησε συναντήσεις με το Δήμαρχο Νάξου Μανώλη Μαργαρίτη, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάξου Δημήτρη Καπούνο, καθώς και με γεωπόνους τόσο του Συνεταιρισμού, όσον και με ελεύθερους επαγγελματίες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης πραγματοποίησε αυτοψίες σε μεγάλο αριθμό σταβλικών εγκαταστάσεων στο νησί, προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για τα προβλήματα αδειοδότησής τους, ούτως ώστε μέσω οργανωμένης κοινής προσπάθειας της Περιφέρειας, του Δήμου Νάξου, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και ιδιωτών επιστημονικών συνεργατών, να οργανώσουν τη διαδικασία καταγραφής και κατηγοριοποίησης όλων των σταβλικών εγκαταστάσεων στο νησί, προκειμένου μέσα από τις διαδικασίες που το θεσμικό πλαίσιο προβλέπει, να αδειοδοτηθούν όλες οι εν λόγω εγκαταστάσεις μέχρι το τέλος του 2014, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία.

Επίσης πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή που θα κατασκευαστεί το φράγμα του «Τσικαλαριού» και συνεργάστηκε με τις εμπλεκόμενες αδειοδοτούσες Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προκειμένου να επιταχύνει την εγκατάσταση του ανάδοχου και την ταχύτερη δυνατή έναρξη της κατασκευής του.

Από το απόγευμα της Τέταρτης 29 Μαΐου βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπου πέραν της συμμετοχής του στο διεθνές αμπελοοινικό συνέδριο «Άμπελος 2013» θα έχει επαφές με Ενώσεις Παραγωγών και τυποποιητές του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos