Συναντήσεις Μανόλη Μαργαρίτη στα Υπουργεία Ναυτιλίας & Αιγαίου και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

04 Ιουνίου 2013 01:35

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης παραβρέθηκε σήμερα στη συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας

και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη με τους Δημάρχους νησιωτικών δήμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα επάρκειας νερού. Στη σύσκεψη έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει κάθε νησί και εξετάσθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισής τους.

Ο Δήμαρχος, παρά τις τεχνικές δυσκολίες που υπάρχουν, πρότεινε να διατεθεί νερό στα τέσσερα μικρά νησιά του Δήμου από τη Νάξο, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα της υδροδότησής τους. Επίσης, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί και παρουσίασε την πορεία των έργων αφαλάτωσης στις Μικρές Κυκλάδες, έργα τα οποία θα τεθούν σύντομα σε λειτουργία. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Σπιλάνης, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων Κωνσταντίνος Τριάντης, η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Τζώρτζης Μακρυωνίτης και εκπρόσωποι της ΕΥΔΑΠ.

Στη συνέχεια, ο Μανόλης Μαργαρίτης συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη. Μεταξύ των δύο πλευρών υπεγράφη η παραχώρηση στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων του πεζοδρομίου του ΚΕΠΠΥΕΛ (μεταξύ Αγίου Νικοδήμου και Νοσοκομείου), προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες για την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos