×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ελευθερίας Φτακλάκη με τον Σύλλογο Ένωσης Γυναικών Ρόδου Μεσόγειος

04 Ιουλίου 2013 11:31

Συνάντηση είχε τη Τρίτη 3 Ιουλίου στα γραφεία της διεύθυνσης τουρισμού η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελ. Φτακλάκη

με τη νέα διοικούσα επιτροπή της Ένωσης Γυναικών Ρόδου Μεσόγειος, και συγκεκριμένα με τη πρόεδρο του συλλόγου Καναβάκη Στέλλα, την αντιπρόεδρο Χασιλά Κυριακή και την Γραμματέα Χασιλά Μοσχούλα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του συλλόγου, οι οποίες και έχουν τη στήριξη της αντιπεριφερειάρχη καθώς, σχετίζονται με την ανάδειξη και προώθηση της τοπικής μας γαστρονομίας. Ειδικότερα, συζητήθηκε η εκδήλωση που διοργανώνεται από τις γυναίκες του Συλλόγου, με τίτλο φεστιβάλ παραδοσιακής Ροδίτικης γαστρονομίας, δράση εμπνευσμένη μέσα από τη παράδοση του τόπου μας.

Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, η κα Φτακλάκη πρότεινε τη δυνατότητα δημιουργίας Κοινωνικών Συνεταιριστικών επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Ε.Π) με τη δημιουργία παρασκευαστηρίου αλλά και την ίδρυση ενός κέντρου φύλαξης δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά, επιχειρήσεις οι οποίες θα συμβάλουν στην ενίσχυση της τοπική μας οικονομίας με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos