×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη, Ελευθερίας Φτακλάκη, με Τούρκους δημοσιογράφους

04 Ιουλίου 2013 14:22

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Ελευθερία Φτακλάκη, δέχθηκε στο γραφείο της χθες το πρωί, ομάδα τεσσάρων Τούρκων δημοσιογράφων και τηλεοπτικών παραγωγών,

συνοδευόμενη από ομοεθνή τους τουριστικό πράκτορα που διαπραγματεύεται την διακίνηση τουριστών από τα τουρκικά παράλια προς τα νησιά του Αιγαίου.

Η ομάδα των δημοσιογράφων μετέβη στην Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας για να παρουσιάσει την πρόταση της, ώστε να δρομολογηθεί συντονισμένα και στοχευμένα η υλοποίηση στρατηγικών κινήσεων προώθησης του Δωδεκανησιακού τουριστικού προϊόντος στην τουρκική αγορά, αλλά και σε πολίτες τρίτων χωρών, (όπως η Ρωσία) που επισκέπτονται την Τουρκία. Η πρόταση συνίσταται στην παραγωγή τηλεοπτικών σποτ διαφημιστικού χαρακτήρα, τα οποία θα προβάλλονται στο κλειστό κύκλωμα προβολής των 67 οχηματαγωγών που εκτελούν την γραμμή Κωνσταντινούπολη-Ανατόλια, με αριθμό επιβατών περί τις 500.000 καθημερινά. Επιπλέον, προγραμματίζεται η παραγωγή τηλεοπτικών επεισοδίων που θα προβληθούν στο ανοιχτό δίκτυο του Beyaz TV.

Ο στόχος της συγκεκριμένης προώθησης εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που εργάζεται εντατικά για την διάδοση των νησιών της Δωδεκανήσου ως ενδεδειγμένων τουριστικών προορισμών για το τουρκικό κοινό, ενόψει των πρόσφατων ευνοϊκών ρυθμίσεων που αφορούν στην έκδοση visa εκτός Σέγκεν. Οι ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού είναι συντονισμένες και με την επίσκεψη του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης και αποβλέπουν στην περαιτέρω διαπραγμάτευση των τεχνικών χαρακτηριστικών της αποκαλούμενης «easy Visa».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos