×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δήμος Σίφνου: Για πυρκαγιά σε υπηρεσιακό όχημα του ΙΚΑ

19 Ιουλίου 2013 17:40

Με μεγάλη λύπη και έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως τις πρώτες πρωινές ώρες τις 19ης Ιουλίου 2013, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο

του Ι.Κ.Α., το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους στο νησί, υπάλληλοι – ελεγκτές της υπηρεσίας. Το συμβάν διερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες θα εκδώσουν σχετικό πόρισμα.

Επειδή, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται πιθανότατα για εμπρησμό, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι τόσο ο Δήμος Σίφνου όσο και όλοι οι επαγγελματικοί σύλλογοι και φορείς του νησιού, καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απόλυτα τέτοιου είδους φαινόμενα και πρακτικές.

Η Σίφνος και οι κάτοικοί της –κατά κοινή ομολογία των χιλιάδων κάθε χρόνο επισκεπτών του νησιού μας– αποτελούν υποδείγματα ευγέ-νειας, φιλοξενίας και πολιτισμού. Τέτοια μεμονωμένα περιστατικά –που ενδεχομένως οφείλονται σε ανεγκέφαλους– δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο μας και τους ανθρώπους του γενικότερα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos