×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εφαρμογή Κυκλοφοριακής Μελέτης και Σήμανσης Χώρας Νάξου

25 Ιουλίου 2013 14:03

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Εφαρμογή Κυκλοφοριακής Μελέτης και Σήμανσης Χώρας Νάξου», σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 26-07-2013 θα εφαρμοστούν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως αυτές προβλέπονται από την εγκεκριμένη μελέτη.

Αναλυτικότερα:

1. Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Αν. Παπανδρέου μεταξύ της συμβολής της με την οδό Μ. Μαρκοπολίτη (Εθνική Τράπεζα) και την οδό Παπαρηγοπούλου, με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο (κάθοδος - έξοδος).

2. Μονοδρόμηση της οδού που ξεκινάει από την οδό Παπαρηγοπούλου και καταλήγει στην Αν. Παπανδρέου (περίπτερο) με κατεύθυνση προς το περίπτερο (άνοδος).

3. Μονοδρόμηση της οδού Παπαρηγοπούλου με κατεύθυνση από το Θερινό Σινεμά προς την Πλ. Πρωτοδικείου (άνοδος).

4. Μονοδρόμηση της οδού που ξεκινάει από το Μικρό Περιφερειακό (Korali Garden Hotel) και καταλήγει στον κόμβο Κ15 στην οδό Αν. Παπανδρέου με κατεύθυνση προς την Αν. Παπανδρέου (παιδότοπος Dolce).

5. Μονοδρόμηση της οδού Αριστείδη Πρωτοπαπαδάκη που ξεκινάει από Πλ. Πρωτοδικείου έως την παραλία του Αγ. Γεωργίου (κάθοδος).

6. Μονοδρόμηση τμήματος οδού Αγ. Αρσενίου από το Α.Τ. Νάξου έως το ξενοδοχείο Σπύρος προς το ξενοδοχείο Porto Naxos.

7. Η οδός Παπαβασιλείου από τις 8:00μ.μ. έως τις 6:00π.μ, θα λειτουργεί μόνο ως άνοδος, από την Τράπεζα Πειραιώς έως τη συμβολή με την οδό που οδηγεί στην Πλ. Πρωτοδικείου. Η οδός Κύπρου, έμπροσθεν του καταστήματος Escoba, μονοδρομείται και λειτουργεί μόνο ως έξοδος από τα parking του Δημαρχείου προς την Παπαβασιλείου και την παραλία.

8. Μονοδρόμηση όλων των στενών στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παπαρηγοπούλου – Παπαβασιλείου – Αγ. Γεωργίου – Αγ. Αρσενίου. Εφιστούμε την προσοχή των οδηγών στην νέα σήμανση, ιδιαίτερα στην περιοχή αυτή που αλλάζει η κατεύθυνση των περισσότερων οδών.

Ο χάρτης με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων www.e-naxos.eu

Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες της οδού, οδηγοί και πεζοί, να συμμορφωθούν με τη νέα σήμανση και να επιδείξουν την απαιτούμενη κατανόηση διότι οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποσκοπούν στην καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας και κατ' επέκταση στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στις συμβολές των οδών μέσω της μείωσης του αριθμού των εχθρικών ρευμάτων της κυκλοφορίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μανόλης Μαργαρίτης

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr