×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ν. Δένδιας από τη Σύρο: Η Οικονομική Αστυνομία τον Αύγουστο θα κάνει πολλές εξορμήσεις στις Κυκλάδες

31 Ιουλίου 2013 02:59


Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια την Τρίτη 3 Ιουλίου 213 στη Σύρο

Ο Υπουργός προήδρευσε σε συσκέψεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου

Την πραγματοποίηση συνεχών ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας κατά τον μήνα Αύγουστο ανακοίνωσε ο κ. Δένδιας

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013, τη Σύρο, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σχετικά με τα ζητήματα αστυνόμευσης των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχος κ. Αλέξανδρος Αποστολάκης και οι επικεφαλής των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Δένδιας προήδρευσε στη συνέχεια σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, με αντικείμενο τα ζητήματα πυροπροστασίας των ίδιων περιοχών. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκος Μαχαιρίδης και η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος κ. Νικόλαος Αλεξανδρής, όπως και άλλοι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη παρέστη επίσης στο Συνέδριο που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, με θέμα «Νησιωτική Ελλάδα, ιδανικός προορισμός για την ανάπτυξη των Υδροπλάνων».

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στη Σύρο, ο κ. Δένδιας δήλωσε:

«Είχα σήμερα τη μεγάλη χαρά να βρεθώ στη Σύρο και μαζί με την Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, την κ. Χριστιάνα Καλογήρου και τον Περιφερειάρχη, τον κ. Μαχαιρίδη, να συζητήσουμε τα προβλήματα που αφορούν αφενός την αστυνόμευση της ευρύτατης αυτής περιοχής, αφετέρου τα μεγάλα προβλήματα της προστασίας από τις καλοκαιρινές φωτιές.

Θα ήθελα επίσης να πω ότι αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν ελλείψεις, όπως πάντα υπάρχουν ελλείψεις, αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία ή αιτία να ελαττώσουμε τις προσπάθειες μας.

Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο τελειώνοντας, ότι αυτό το οποίο πρόκειται να κάνει το Υπουργείο το χρονικό διάστημα που έρχεται είναι αφενός να προσπαθήσει να ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό και με μέσα την Περιφέρεια αυτή, εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αλλά και από την άλλη να πω και κάτι το οποίο δεν συνιστά προειδοποίηση, συνιστά απλή αναγγελία γεγονότος, ότι η Οικονομική Αστυνομία τον Αύγουστο θα κάνει πάρα πολλές εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή. Κι αυτό για να μπορέσει να ασκήσει τα καθήκοντα της, τα οποία είναι η τήρηση του Νόμου και η τήρηση των διατάξεων που αφορούν την προστασία της εργασίας. Θα ήταν λοιπόν πάρα πολύ σημαντικό οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή να έχουν μια τέτοια τακτική που να επιτρέψουν οι επισκέψεις της Οικονομικής Αστυνομίας να είναι στην πραγματικότητα άκαρπες, να είναι απλώς φιλικές επισκέψεις».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos