×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σε Πάρο και Αντίπαρο ο Νίκος Συρμαλένιος

17 Αυγούστου 2013 03:03

Το διήμερο 14-15/8 βρέθηκε στην Πάρο και την Αντίπαρο ο Νίκος Συρμαλένιος. Κατά τη διήμερη περιοδεία του, παρευρέθηκε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του 15αύγουστου και συνομίλησε με εκπροσώπους των τοπικών αρχών καθώς και με απλούς κατοίκους.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η επίσκεψη του στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού, όπου είχε διεξοδική ενημέρωση και συζήτηση με τον πρόεδρο Νίκο Τσιγώνια και το διευθυντή Αλέξη Γκόγκα, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη διαχείριση των εκκρεμοτήτων με την πρώην ΑΤΕ. Ειδικότερα και μετά από άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκκαθαριστή κ. Μαράντο, προέκυψε ως ελπιδοφόρο στοιχείο η διαβεβαίωση του, ότι βάσει του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου 4172/2013 και με βάση τη σύσταση της πενταμελούς επιτροπής ειδικών εκκαθαρίσεων, το πρώτο υπό συζήτηση θέμα της Επιτροπής και μάλιστα εντός Σεπτεμβρίου, είναι ακριβώς το θέμα της διευθέτησης των εκκρεμοτήτων του Συνεταιρισμού της Πάρου.

16/8/2013

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos