×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Πουσσαίου στους επιτυχόντες και επιτυχούσες μαθητές και μαθήτριες των Πανελλαδικών εξετάσεων

04 Σεπτεμβρίου 2013 00:40

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος με σχετική δήλωσή του συγχαίρει όλους τους νέους και τις νέες των Λυκείων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που πέτυχαν στις σχολές

της Ανώτατης Εκπαίδευσης, δίνοντας μια ιδιαίτερα σκληρή και επίπονη μάχη.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και χαρούμενος γιατί τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά παραγωγική, δημιουργική και πολλοί μαθητές μας προχωρούν με επιτυχία στην κατάκτηση της γνώσης, ιδιαίτερα στις δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα οι νέοι. Όλοι εμείς αλλά και οι γονείς και οι δάσκαλοί τους αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που τους βλέπουμε να προοδεύουν και να ανεβαίνουν με επιτυχία τα «σκαλιά» των πνευματικών αξιών, αλλά και των επιδόσεων.

Στους νέους φοιτητές και στις νέες φοιτήτριες εύχομαι να αξιοποιήσουν δημιουργικά τα χρόνια των σπουδών τους, όλες τις ευκαιρίες που ανοίγονται τόσο στην επιστημονική τους διαδρομή, όσο και στην ολοκλήρωσή τους ως υπεύθυνοι πολίτες.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες, των οποίων οι προσδοκίες δεν ευοδώθηκαν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν με θάρρος και αισιοδοξία την προσπάθειά τους και να κερδίσουν επάξια τον σημαντικότερο αγώνα όλων, τον αγώνα της ζωής.

Για τα παιδιά που θα επιλέξουν άλλο δρόμο από την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή θα ξαναπροσπαθήσουν την επόμενη χρονιά, εύχομαι καλή αρχή με δύναμη και αισιοδοξία. Η χώρα έχει ανάγκη από νέους δυνατούς και καταρτισμένους σε κάθε ειδικότητα».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos