×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τη Μήλο και τη Σίφνο επισκέφτηκε η αντιπεριφερειάρχης Ν.Αιγαίου Ελ. Φτακλάκη

07 Σεπτεμβρίου 2013 15:10

....συνοδευόμενη από τον εντεταλμένο χωρικό

περιφερειακό σύμβουλο, Πέτρο Ηλιάκη, στο πλαίσιο συνεργασίας με τους Δήμους και τους φορείς του τουρισμού για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής των νησιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Ειδικότερα, στη Μήλο η κα Φτακλάκη με τον κ. Ηλιάκη συναντήθηκαν με το Δήμαρχο του νησιού, Γεράσιμο Δαμουλάκη, τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου, Νικόλαο Ξενάκη και άλλους φορείς, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν όχι μόνο τα προβλήματα του νησιού στον τομέα του τουρισμού αλλά και τον προγραμματισμό των δράσεων τουριστικής προβολής για την επόμενη τουριστική περίοδο. Η ανάδειξη των δικτύων ιαματικού, περιπατητικού και θρησκευτικού τουρισμού καθώς και η ανάδειξη τουρισμού ειδικού ενδιαφέροντος αποτελούν τους βασικούς άξονες της τουριστικής προβολής της Μήλου καθώς το νησί διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές.

Στη Σίφνο, η κα Φτακλάκη με τον κ. Ηλιάκη, είχαν συνεργασία με το Δήμαρχο του νησιού, Ανδρέα Μπαμπούνη, τον πρόεδρο της Επιτροπής τουρισμού, Γιώργο Βενιό, τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών, Θεόδωρο Πολενάκη, την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ρόνια Αναστασιάδου και άλλους φορείς του νησιού. Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που επισήμαναν οι φορείς, ζητώντας μάλιστα και την παρέμβαση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ήταν το ακτοπλοϊκό, που ταλαιπωρεί το νησί της Σίφνου. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως, στην μη έγκαιρη ενημέρωση των δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, με αποτέλεσμα να ακυρώνονται κρατήσεις και ως εκ τούτου να ζημιώνεται η τοπική οικονομία.

Τέλος, η αντιπεριφερειάρχης και ο εντεταλμένος χωρικός περιφερειακός σύμβουλος, εκπροσώπησαν την Περιφέρεια στην έναρξη του Φεστιβάλ Κυκλαδίτικης παραδοσιακής κουζίνας, «Νίκος Τσελεμεντές» μια συνδιοργάνωση του Δήμου Σίφνου, του Πολιτιστικού συλλόγου και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos