×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τήνος: έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο λειτουργίας του

25 Σεπτεμβρίου 2013 02:53

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου δια Βίου Μάθησης στην Τήνο, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Στενής, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης.

Η λειτουργία των Κ.Δ.Β.Μ. είναι σημαντική για τις τοπικές κοινωνίες καθώς ενθαρρύνει τα άτομα στη διάρκεια της ζωής τους να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, με απώτερο σκοπό να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις μιας κοινωνίας και οικονομίας που συνεχώς μεταβάλλεται.

Η λειτουργία των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης αφορά στη διαδικασία απόκτησης γνώσης, γενικής και επιστημονικής, στο πλαίσιο διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας και εγκύπτει με πραγματικό ενδιαφέρον και με θέσεις στις ανάγκες και στις απορίες του ανθρωπίνου βίου. Είναι δηλαδή η εμπλοκή της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην εμπειρία της καθημερινότητας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες πολίτες κάθε εθνικής προέλευσης και μόρφωσης. Ο χώρος εκπαίδευσης επιλέχτηκε να είναι το πρώην Δημοτικό Σχολείο Στενής, με σκοπό τη λειτουργία του προγράμματος σε έναν σύγχρονο χώρο εκπαίδευσης, δίνοντας παράλληλα νέες δυνατότητες ανάπτυξης στην ενδοχώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ Δήμου Τήνου παρακαλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από 24-09-2013 έως και 10-10-2013.

Τα προγράμματα που μπορούν να επιλέξουν οι εκπαιδευόμενοι είναι τα ακόλουθα:

● Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα 50Ω

● Αγροτική Επιχειρηματικότητα – Marketing Αγροτικών Προϊόντων 25Ω

● Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν 25Ω

● Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών 25Ω

● Γεωργία και Φυσικοί Πόροι 25Ω

● Ασφάλεια –Ποιότητα Τροφίμων 25Ω

● Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων 25Ω

● Πληροφορική: Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι) 50Ω

● Πληροφορική: Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ) 50Ω

● Πληροφορική: Δημιουργία Ιστοσελίδας 50Ω

● Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1) 25Ω

● Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) 25Ω

● Ρωσικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) 25Ω

● Διαχείριση εργασιακού άγχους/Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής 25Ω

● Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία 25Ω

● Ιστορία της Τέχνης 25Ω

● Εικαστικό Εργαστήρι 50Ω

● Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής 50Ω

● Μετανάστες – Υποστήριξη στην καθημερινή ζωή 25Ω

● Αξιοποίηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς 25Ω

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την αίτηση από τα ΚΕΠ του Δήμου Τήνου και από το Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου, ενώ την υποβάλλουν πέρα από τα ανωτέρω γραφεία και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κατόπιν της λήξης υποβολής των αιτήσεων άμεσα θα ξεκινήσει η υλοποίηση των τμημάτων που θα προκύψουν μετά την επεξεργασία των αιτήσεων των ενδιαφερομένων και την εξασφάλιση της επάρκειας σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Αναστάσιο Βιδάλη, αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Τήνου στο τηλέφωνο 2283360133 ή να επικοινωνούν στο 2283360100.

Ο Δήμαρχος Τήνου

Παναγιώτης Κροντηράς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos