×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σύσκεψη Γ. Μαχαιρίδη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε Κυκλάδων

13 Οκτωβρίου 2013 02:12

Η πορεία των μελετών και του προγραμματισμού των αντιπλημμυρικών και των άλλων λοιπών έργων στα νησιά της Άνδρου και της Σερίφου, εξετάστηκαν σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας κ. Λευτέρης Καστρίσιος, η Διευθύντρια Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού κ. Άδα Συμεοπούλου, ο Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής κ. Αντώνης Βουτσίνος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Έργων Νάξου κ. Αθανάσιος Γρυλλάκης και άλλοι εμπλεκόμενοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η εξασφάλιση των απαραίτητων πιστώσεων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων απαιτεί την επιτάχυνση των σχετικών μελετών προκειμένου εντός του έτους να καταστεί εφικτό να δημοπρατηθούν τα έργα τα οποία είναι άμεσης προτεραιότητας.

Επίσης προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη διαθεσιμότητα μέσων για την αντιμετώπιση πλημυρικών ή κατολισθητικών φαινομένων στα νησιά μας, αποφασίστηκε να γίνει άμεσα η σχετική προκήρυξη πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Στη σύσκεψη εξετάστηκε επιπλέον η αναγκαιότητα εκπόνησης μελετών οδοποιίας στα νησιά της Νάξου και της Άνδρου και για τον σκοπό αυτό θα προχωρήσει η σχετική διαδικασία μέσω διαγωνισμού .

Τέλος, ακολούθησε αναλυτική συζήτηση για τα λιμενικά έργα στην Ψάθη Κιμώλου καθώς και στα Πολλώνια Μήλου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos