Διοργάνωση ημερίδας για τον γαστρονομικό τουρισμό

25 Οκτωβρίου 2013 18:32

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες δράσεις για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού μέσω της ανάδειξης

της τοπικής διατροφικής παράδοσης, της αξιοποίησης των τοπικών προϊόντων, και της προώθησης της τοπικής κουζίνας της Δωδεκανήσου και της Κύπρου», με ακρωνύμιο Gastronomy Net, διοργανώνει την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Atrium Platinum ημερίδα με θέμα τον γαστρονομικό τουρισμό.

Στόχος της ημερίδας είναι να αναδειχθούν οι τρόποι σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην προαγωγή συνεργειών μεταξύ του πρωτογενή και του τριτογενή τομέα και στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης προώθησης της γαστρονομίας.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα διοργανωθεί και έκθεση αγροτικών προϊόντων, γαστρονομίας και οίνου, η επίσημη έναρξη της οποίας θα γίνει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 17:00, στις εγκαταστάσεις του Atrium Platinum.

Το έργο Gastronomy Net, υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos