×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αναφορά Ν. Συρμαλένιου, σχετικά με την υπολειτουργία του γραφείου ΟΑΕΕ στη Νάξο

06 Νοεμβρίου 2013 15:58

Ο Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ Νικόλαος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά το έγγραφο της 5.11.2013 με αρ. πρωτ. 204/2013 του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου σχετικά με τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Στην αναφορά του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «...Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, ο πρόεδρος κ. Απόστολος Αλιπράντης, ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ , ότι το γραφείο του ΟΑΕΕ Νάξου, λόγω απόλυσης 2 συμβασιούχων υπάλληλων αδυνατεί να εξυπηρετήσει. Ο προϊστάμενος που έμεινε μόνος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον τεράστιο φόρτο εργασίας. Το γραφείο πλέον υπολειτουργεί και είναι αυτό που εξυπηρετούσε επιπλέον το νησί μας, μαζί με την Σαντορίνη, Αμοργό άλλα και τις μικρές Κυκλάδες. Παράλληλα ενημέρωσε ότι και στο γραφείο της Σύρου απολυθήκαν τρεις συμβασιούχοι με αποτέλεσμα και αυτό να δυσλειτουργεί...»

Επισυνάπτεται το έγγραφο (πατήστε εδώ για να δείτε τι αναφέρει αναλυτικά ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου).

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 06.11.2013

Ο καταθέτων Βουλευτής

Νικόλαος Συρμαλένιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos