Περιφέρεια: Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

03 Φεβρουαρίου 2014 16:19

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη

04 /02/ 2014  και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας  στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), με θέματα:

1. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου : ''Γέφυρα Κρεμαστής'', προϋπολογισμού 3.500.000,00 €.

2. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του παραδοτέου «Συντονισμός και Διαχείριση» του έργου «Βιώσιμη ενεργειακή ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό επίπεδο», με ακρωνύμιο «ΕΝΕΡΓΕΙΝ», προϋπολογισμού 32.000,00 € με ΦΠΑ , τα πρακτικά κλήρωσης μελών επιτροπής παραλαβής, αξιολόγησης προσφορών, παρακολούθησης – ενστάσεων – του άνω διαγωνισμού.

3. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου : «Αποκατάσταση όψεων κτηρίου Ταχυδρομείου Ρόδου», προϋπολογισμού 290.000,00€.

4. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου: «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Κω – Λίμνη Πυλίου», προϋπολογισμού 650.000,00 €.

5. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για επεξεργασία και τυποποίηση ψαριών για τις ανάγκες εξοπλισμού της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Καλύμνου Παναγία Υπαπαντή στη Κάλυμνο προϋπολογισμού  50.000,00 € με ΦΠΑ , τα πρακτικά κλήρωσης μελών επιτροπής παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών – ενστάσεων -  παραλαβής προμήθειας του άνω διαγωνισμού.

6. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων θέρμανσης και κίνησης για την Περιφ. Ενότητα Δωδ/σου για το έτος 2014 προϋπολογισμού 50.000,00€ με ΦΠΑ, τα πρακτικά κλήρωσης μελών επιτροπής παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών – ενστάσεων – παραλαβής προμήθειας του άνω διαγωνισμού, για την έγκριση διάθεσης πίστωσης 50.000,00€ για την διενέργεια του άνω διαγωνισμού.

7. Έγκριση 2ου πρακτικού για τη διακίνηση εγγράφων και δεμάτων προς εσωτερικό και εξωτερικό, για την κάλυψη των ταχυδρομικών αναγκών των υπηρεσιών των Π.Ε. Κυκλάδων και των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. του Νομού Κυκλάδων έτους 2014.

8. Έγκριση ορισμού επιτροπής δημοπρασίας και ανάθεσης του έργου: '' Αποκατάσταση τεχνικού στην επαρχιακή οδό Κρεμαστής - Παστίδας στην περιοχή Καρυδιάς'' .

9. Έγκριση ορισμού επιτροπής δημοπρασίας και ανάθεσης του έργου: '' Αποκατάσταση τεχνικού στην εθνική οδό Ρόδου - Λίνδου στον Αρχάγγελο''.

10. Έγκριση ορισμού επιτροπής δημοπρασίας και όρων δημοπράτησης του έργου: ''Συντήρηση οδικού δικτύου Λέρου''.

11. Έγκριση ορισμού επιτροπής δημοπρασίας και όρων δημοπράτησης του έργου: "Αποκατάσταση επαρχιακού οδικού δικτύου Ελεούσας - Διμυλιάς''.

12. Έγκριση συμβατικών τευχών του έργου: ''Κατασκευή υπολειπόμενων εργασιών φράγματος Κρητηνίας Ν. Ρόδου''

13.Έγκριση διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού με Δημοσίευση, για την «Παραγωγή αναμνηστικών προϊόντων με το brand της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», προϋπολογισμού δαπάνης εξήντα εννέα χιλιάδων εξακοσίων  ευρώ (69.600,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. & Πρακτικών κλήρωσης μελών Επιτροπής Παραλαβής και Αξιολόγησης των προσφορών & Επιτροπής Αξιολόγησης των Ενστάσεων.

14. Έγκριση α)Διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού με δημοσίευση για τις "Μεταφράσεις Κειμένων για την Τουριστική Προβολή των νησιών της ΠΝΑΙ", προϋπολογισμού δαπάνης είκοσι οκτώ χιλιάδων τετρακοσίων ενενήντα εννέα ευρώ (28.499,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και β) Πρακτικών κλήρωσης μελών Επιτροπής Παραλαβής και Αξιολόγησης των προσφορών & Επιτροπής Αξιολόγησης των Ενστάσεων.

15. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας τριών δεξαμενών νερού προϋπολογισμού 64.000,00€ με Φ.Π.Α.

16. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου : «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Σικίνου (2013)».

17. Έγκριση  δαπάνης για την προμήθεια φωτιστικών μηχανημάτων για την οριστική φωτοσήμανση του έργου «Λιμενικά έργα Ψάθης Κιμώλου».

18. Έγκριση Δράσεων Πολιτισμού Παρελθούσης Χρήσης 2013.

19. Έγκριση Επιχορήγησης Φιλόπτωχου Εταιρείας Ερμουπόλεως.

20. Προμήθεια ενός Φωτοτυπικού Μηχανήματος και Τριών Συσκευών FAX της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

21. Έγκριση  τροποποίησης σύμβασης του  υποέργου: «Προμήθεια μονάδας αφαλάτωσης στη        ν.  Κουφονησίου».

22. Έγκριση μετάθεσης του χρόνου παραλαβής του  υποέργου: «Προμήθεια μονάδας αφαλάτωσης στη  ν.  Κουφονησίου».

23.  Έγκριση Πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού του έργου : «Προμήθεια ειδών γραφικής ύλης των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - Κυκλάδες»  για το έτος  2013.

24. Έγκριση αιτήματος τροποποίησης ειδών της δράσης  «Προμήθεια Επίπλων Εξοπλισμού Ειδών Φυσιοθεραπείας  – Εξοπλισμού Εργαστηρίων Αυτόνομης Διαβίωσης -  Οργάνων Παιδικής Χαράς – Παραϊατρικού Εξοπλισμού και Διαφόρων Ετερόκλητων Ειδών των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» για την (ΟΜΑΔΑ 3 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ)».

25.Αποδοχή Χρηματοδότησης.

26. Έγκριση δικαστικών υποθέσεων .

27. Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων.

28. Έγκριση δράσεων προγράμματος τουριστικής προβολής

29. Έγκριση Δράσεων Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

30. Έγκριση δράσεων πολιτισμού – αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

31. Εγκρίσεις μετακινήσεων  κ. Περιφερειάρχη, κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών

Συμβούλων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ν. ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos