Με υψηλές προσδοκίες ολοκληρώθηκε η εκθεσιακή συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

10 Μαρτίου 2014 16:40

Με υψηλές προσδοκίες ολοκληρώθηκε η εκθεσιακή συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ, που έλαβε χώρα στο Βερολίνο από την Τετάρτη, 5 Μαρτίου, έως την Κυριακή, 9 Μαρτίου.

Στο περίπτερο μοντέρνας αισθητικής του ΕΟΤ, η ΠΝΑ φιλοξένησε τα νησιά της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Πάρου, της Νάξου, της Τήνου, της Ανάφης, της Φολεγάνδρου, της Καρπάθου και της Αστυπάλαιας. Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με έγκριτους tour operators, τουριστικά γραφεία και ταξιδιωτικούς συντάκτες. "Σύμφωνα με μελέτη του γραφείου ΕΟΤ της Γερμανίας, το ινστιτούτο ερευνών GFK, εκτιμά πως η αύξηση των πωλήσεων για ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 52% μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.

«Η ΠΝΑ ανταποκρίθηκε στην ευκαιρία αυτή μέσα από την εκθεσιακή συμμετοχή και παράλληλες ενέργειες, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για την αποτελεσματικότερη προβολή των νησιών μας στη γερμανική αγορά», τονίζει η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα Ελευθερία Φτακλάκη.

Συμπληρωματικά της εκθεσιακής παρουσίας, προγραμματίστηκαν στοχευμένες επαφές με ταξιδιωτικούς πράκτορες, πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα και παρατέθηκε δείπνο σε 50 επιλεγμένους δημοσιογράφους την καταλληλότερη χρονική στιγμή, δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας της έκθεσης, όπου και έλαβε χώρα πρωτότυπος διαγωνισμός για την εξοικείωση των προσκεκλημένων με το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos