Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο

29 Μαρτίου 2014 13:07

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες μεταφορών της Περιφέρειας, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ Γιάννης Μαχαιρίδης στον Υφυπουργό Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, την Παρασκευή 28 Μαρτίου.

Πρώτιστος η υποστελέχωση του συνόλου των υπηρεσιών μεταφορών, τόσο στη Ρόδο και Σύρο, όσο και στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες του Νοτίου Αιγαίου, έχει ως αποτέλεσμα την προβληματική εξυπηρέτηση του πολίτη. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στο ΚΤΕΟ Ρόδου.

Επίσης ο Περιφερειάρχης έθεσε και το θέμα της κινητής μονάδας ΚΤΕΟ , που με απόφαση του Υπουργείου σταμάτησε. Συνέπεια αυτού ήταν ότι από τον έστω και προβληματικό, λόγω της απουσίας καμερών, έλεγχο, περάσαμε στον μη- έλεγχο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια του πολίτη.

Σε ό,τι αφορά την συντήρηση του οδικού δικτύου της Ρόδου, ο κ. Μαχαιρίδης ενημέρωσε τον Υφυπουργό,  πως υπάρχουν τρεις εργολαβίες συντήρησης σε εξέλιξη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos