«Άρωμα γυναίκας» είχε η συνάντηση που πραγματοποίησε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η παράταξη «Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

02 Απριλίου 2014 01:31

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μαχαιρίδης, είχε μια ξεχωριστή κουβέντα  με γυναίκες οι οποίες είτε θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΠΕ Ρόδου,  είτε θα βρεθούν

 στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ανταλλάσσοντας απόψεις για την κατάσταση που σήμερα επικρατεί στους τομείς όπου δραστηριοποιούνται επαγγελματικά η κάθε μία.

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Μαχαιρίδης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης και παρουσία του υποψήφιου χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κρητικού επισήμανε:

«Η συμμετοχή των γυναικών στα κοινά δεν καθορίζεται από ποσοστώσεις και εγκυκλίους. Η παράταξή μας διαχρονικά έχει αποδείξει έμπρακτα τη σημασία της γυναίκας στα κοινά, αναθέτοντας σε αυτές ουσιαστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο σε καίριους τομείς ευθύνης του έργου που επιτελούμε. Εναπόκειται αποκλειστικά στο μεράκι, τη διάθεση, τις γνώσεις και την κοινή αγωνία όλων μας, να διαμορφώσουμε εμείς τις τύχες αυτού του νησιωτικού χώρου. Όλο αυτό, συνιστά ένα υπέροχο ταξίδι εμπειρίας και γνώσεων στο Αρχιπέλαγος. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα το πραγματοποιήσουμε μαζί.»

Το παρόν έδωσαν η κα Αναστασία Κορινθίου (συγγραφέας), η κα Βασιλική Μιχαλαρέα (καθηγήτρια Αγγλικών, μεταφράστρια), η κα Μένη Χατζηνικολάου (οδοντίατρος), η κα Ματούλα Μιχαηλίδη (αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων), η κα Βιβή Κατσιώλη (διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και δημόσιες σχέσεις-ιατρικός επισκέπτης), η κα Μαρία Παπαδοπούλου (πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Ρόδου «Ο Μοριάς»), η κα Τζίνα Δαβιλά (δημοσιογράφος), η κα Τίνα Βαρδουλάκη-Σκούλουκα (διεθνολόγος), η κα Μιράντα Χατζηκωνσταντίνου (συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος), η κα Λέτα Χατζηγεωργίου (φιλόλογος), η κα Ειρήνη Τόλιου (προϊστάμενη του τμήματος Δωδ/σου ΓΑΚ), ενώ από τις Περιφερειακές Συμβούλους παρευρέθησαν η Αντιπεριφερειάρχης, κα Ελευθερία Φτακλάκη, η κα Λίνα Παπατσή και η κα Δέσποινα Μουτάφη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos