×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αναφορά Π. Ρήγα για το όριο συναλλαγών στα μικρά νησιά

09 Απριλίου 2014 16:55

Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα το όριο συναλλαγών με μετρητά στα μικρά νησιά των Κυκλάδων κατέθεσε ο Βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας

με την οποία ζητεί να την αύξηση του ορίου συναλλαγών σε 3000€ για τα μικρά νησιά στα οποία δεν υπάρχουν τραπεζικά καταστήματα καθώς δημιουργούνται πολλά προβλήματα στην λειτουργία των επιχειρήσεων και αναγκάζει τους επιχειρηματίες να ταξιδεύουν για τις συναλλαγές τους.

Ακολουθεί η αναφορά του Βουλευτή:

Αναφορά

Προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών.

ΘΕΜΑ: «Όριο συναλλαγών με μετρητά στα μικρά νησιά των Κυκλάδων»

Σας αναφέρω την επισυναπτόμενη επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με την οποία διαμαρτυρείται για τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται στις επιχειρήσεις των μικρών νησιών των Κυκλάδων, με την εφαρμογή της διάταξης για την πληρωμή συναλλαγών άνω των 500 ευρώ μέσω τραπεζικού συστήματος.

Σε έντεκα από τα εικοσιτέσσερα κατοικημένα νησιά του νομού δεν υπάρχουν τραπεζικά καταστήματα, με αποτέλεσμα η εφαρμογή του μέτρου να δυσχεραίνει την λειτουργία των επιχειρήσεων και να αναγκάζει τους επιχειρηματίες να ταξιδεύουν για τις συναλλαγές τους.

Για τον λόγο αυτό ζητείται η αύξηση του ορίου συναλλαγών για τα μικρά νησιά στα 3000€ λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες των νησιωτικών περιοχών.

09/04/2014

Ο Αναφέρων Βουλευτής

Παναγιώτης Ρήγας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos