×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Υποψηφιότητα Παντελή Τζανακόπουλου

23 Απριλίου 2014 14:35

Φίλες και Φίλοι, Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη να συμμετάσχω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο νέο ξεκίνημα της Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργία».

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νότιο Αιγαίο την παρούσα περίοδο είναι ιδιαίτερα οξυμένα λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και καλύπτουν όλο το φάσμα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής των κατοίκων του.

Η έμπρακτη εφαρμογή της Νησιωτικότητας, η προσβασιμότητα και η επικοινωνία των Νησιωτών με το κέντρο αλλά και με άλλα νησιά, η υποστελέχωση των Μονάδων Υγείας, η αποδυνάμωση διαφόρων κρατικών υπηρεσιών, η ανεργία, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η ανάπτυξη, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας και η σύνδεσή του με την τουριστική οικονομία, η βελτίωση των υποδομών στα νησιά μας, αποτελούν μερικά από τα προβλήματα που αναζητούν λύσεις και απαντήσεις.

Η παράταξη «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» έχει τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να πολεμήσει και να αγωνισθεί για να δοθούν οι βέλτιστες λύσεις στα παραπάνω προβλήματα.

Η μακρόχρονη, επιτυχημένη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πορεία, το ήθος, η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα του Γιάννη Μαχαιρίδη και του υποψήφιου χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Δεκαβάλλα, Δημάρχου Σύρου τα τελευταία 25 έτη, αλλά και πολλών άλλων στελεχών της παράταξης, αποτελούν εγγύηση, ότι τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν κατά τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο επ'ωφελεία όλων των Νησιωτών.

Η νέα Περιφερειακή Αρχή και το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο θα έχουν την πρόκληση, πέραν της αντιμετώπισης των προβλημάτων που ανέφερα παραπάνω, να ολοκληρώσουν και να απορροφήσουν με έργα ποιότητας τις πιστώσεις του ΕΣΠΑ που λήγει, αλλά να προγραμματίσουν και να ιεραρχήσουν ανάγκες, δράσεις και έργα υποδομής του νέου ΕΣΠΑ, περιόδου 2014-2020. Είναι κρίσιμο επομένως ποιά Περιφερειακή Αρχή, ποιός Περιφερειάρχης και ποιά πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου θα κληθεί να αναλάβει το βαρύ έργο που περιέγραψα παραπάνω.

Πιστεύω ότι η παράταξη «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργία» με επικεφαλής τον Γιάννη Μαχαιρίδη μπορεί να ανταποκριθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις των καιρών.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους Παριανούς και Αντιπαριώτες για την τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν μέλος του απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στη διάρκεια της θητείας μου προσπάθησα στο μέτρο των δυνατοτήτων μου και των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, να επιδιώξω λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την Πάρο και Αντίπαρο. Έχω ήσυχη την συνείδησή μου ότι έπραξα το κατά δύναμη με γνώμονα πάντα το συμφέρον και τις ανάγκες της Παριανής και Αντιπαριώτικης κοινωνίας, μακρυά από κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες.

Υπόσχομαι να συνεχίσω και στο μέλλον με τον ίδιο ενθουσιασμό και διάθεση να αγωνίζομαι για το κοινό καλό της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και ευρύτερα του Νοτίου Αιγαίου.

Το διακύβευμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 18 Μαίου είναι μεγάλο και προφανές. Πρέπει να αναδείξουμε μια Περιφερειακή Αρχή που έχει τη γνώση, την εμπειρία, την θέληση και την ελευθερία να αγωνισθεί για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των Νησιωτών.

Σας καλώ όλους να συστρατευτείτε με την Ανεξάρτητη Περιφερειακή Παράταξη «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργία»  και τον Γιάννη Μαχαιρίδη.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos