×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αναφορά Π. Ρήγα για την προβληματική εξυπηρέτηση ασφαλισμένων Ο.Α.Ε.Ε. Σαντορίνης

29 Απριλίου 2014 18:26

Αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με θέμα την προβληματική εξυπηρέτηση των κάτοικων της Σαντορίνης που είναι ασφαλισμένοι στον Ο.Α.Ε.Ε., κατέθεσε ο Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.

Με την αναφορά ζητεί να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι, εξαιτίας της υποστελέχωσης του Περιφερειακού Τμήματος του Ο.Α.Ε.Ε. Νάξου και της αδυναμίας διεκπεραίωσης των υποθέσεων τους.

Αναφορά

Προς

Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

ΘΕΜΑ: «Εξυπηρέτηση ασφαλισμένων Ο.Α.Ε.Ε. Σαντορίνης»

Σας αναφέρω την επισυναπτόμενη επιστολή του Δήμαρχου Θήρας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι στα νησιά Θήρας και Θηρασίας, εξαιτίας της υπολειτουργίας του Περιφερειακού Τμήματος του Ο.Α.Ε.Ε. Νάξου.

Η υποστελέχωση του Περιφερειακού Τμήματος του Ο.Α.Ε.Ε. Νάξου έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία κάλυψης των αναγκών των ασφαλισμένων, ενώ δυσχεραίνει την λειτουργία των επιχειρήσεων, αφού βασικές υπηρεσίες όπως, θεώρηση βιβλιάριων, βεβαιώσεις ταμιακής ενημερότητας και ρυθμίσεις οφειλών δεν διεκπεραιώνονται

29/04/2014

Ο Αναφέρων Βουλευτής

Παναγιώτης Ρήγας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

araxova mini