Παρουσίαση Μελέτης στην Τήνο

30 Απριλίου 2014 16:55

Στην Τήνο βρέθηκε ο Πολιτευτής της Ν.Δ. Γιώργος Βακόνδιος στις 28 και 29 Απριλίου.

Ο λόγος της επίσκεψης του Γ. Βακόνδιου στην Τήνο ήταν η παρουσίαση στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού μιας ολοκληρωμένης μελέτης για την τουριστική ανάπτυξη της Τήνου.

Ο Γ. Βακόνδιος παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις ενεργειών χαμηλού ή και μηδενικού κόστους ορισμένες από τις οποίες μπορούν να είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Οι προτάσεις ενεργειών αφορούν εννέα συγκεκριμένα είδη τουρισμού, απόλυτα προσαρμοσμένες στις υποδομές του νησιού.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον εμποροεπαγγελματικό και βιοτεχνικό σύλλογο του νησιού και τον παρακολούθησαν εκπρόσωποι του Δήμου, των δημοτικών παρατάξεων, των φορέων και επαγγελματιών καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Όπως δήλωσε ο κος Βακόνδιος, αυτή είναι μια ακόμη πρωτοβουλία στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την ουσιαστική υποβοήθηση της ανάπτυξης των νησιών.

Για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο Γ. Βακόνδιος είχε δεσμευθεί έναντι των εκπροσώπων του Δήμου και της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κας Χριστιάννας Καλογήρου, κατά την επίσκεψή του στην Τήνο για τις εορτές του Δεκαπενταύγουστου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos